U bent hier: Home  »  Kamers  »  Oma’s kamer

Oma’s kamer

Deze vergaderruimte reserveren?

Neem contact met ons op ofReserveer online

Stel dat er de laatste vijftig jaar niets veranderd zou zijn. Hoe zou de wereld er dan uitzien? Dan zit u thuis nog rond de grote tafel. Schept u kolen op het vuur. Rinkelt de telefoon aan de muur. Vindt u de Lach en de Revue in de leesmap. Dan ziet het bebloemde behang er doorgerookt uit en hangen oude portretten van familieleden aan de muur.  

U luistert nog naar Hilversum en illegaal geniet u van Radio Veronica en Luxemburg. Op zondag staat er vlees op tafel, op woensdag een bal gehakt en op de overige dagen eet u spinazie, bloemkool of spruitjes. De melkboer en verzekeringsagent komen nog aan de deur, die je met een touwtje door de brievenbus kunt opentrekken.  

Ja, dat waren mooie tijden zonder koelkast, wasmachine, vaatwasser, tv, dvd, computer, iPad en  wifi. Oma's kamer roept nostalgische beelden op. Ook waarschuwt oma: ‘Niet veranderen is hetzelfde als je adem inhouden. Dat houdt niemand lang vol’. Stilstand is achteruitgang. U kunt nu uw organisatie op het juiste spoor zetten door in te spelen op actuele ontwikkelingen. Zodat u klaar bent voor de toekomst.

Online reserveren

Bekijk deze kamer in een 360 ° tour

Begin uw anders denken hier

Het Veranderhuis
IJskelderlaan 1
3941 HS Doorn
Provincie Utrecht

Stel direct uw vraag

Vul uw gegevens in en binnen 24 uur wordt contact met u opgenomen

“Geef meer cachet aan uw vergadering of verandertraject en kies voor de inspirerende en uitdagende omgeving van het Veranderhuis!”

Copyright Het Veranderhuis 2015 - 2018 Disclaimer
Design & development by: Active Vision & Timeless Design
U kunt ons bereiken op:
+31 (0)343 49 94 25
Bellen via PC/Toestel     -     Sluiten